Керамогранітні плитки Керліт

Колекція Kerlite Buxy, що складається з керамограніта відтінку натурального каменю, передбачається до укладання в інтер'єрах середньоєвропейського стилю. Колекція з п'яти кольорів Kerlite Buxy зведе до досконалості ідею практичного шику. Ця колекція дуже схожа на плити Ламін (laminam).

Теплі кольори і натуральна текстура Kerlite Buxy дозволить створити сувору і дорогу, але в той же час затишну атмосферу. Багато дизайнерів в спробах створити цей неповторний стиль пробують використовувати керамограніти різних марок і цін.

Але, безумовно Kerlite Buxy поза конкуренцією, як по надійності, так і за вимогами до укладання і монтажу. Цей керамограніт коштує досить дешево і при цьому плити Керліт (Kerlite) легко переміщує навіть одна людина, цими ж якостями володіє і Ламін.

Kerlite Buxy на підлозі, на стінах і меблів

Kerlite Buxy - універсальний керамограніт пастельних тонів.

Створюючи інтер'єр за допомогою Kerlite Buxy можна досягти такої колірної гармонії, яка все життя буде радувати і дивувати вас і ваших близьких. Укладання на підлогу, на стіни і на стелю керамограніта однієї текстури, але в той же час різного кольору - це гра з простором і повітрям, Kerlite – то, що вам потрібно.

Меблі, витримана в тому ж стилі, але все-таки трохи інша, стільниця на вашому робочому столі все це Керлі Buxy. Італійський стиль Керлі і Ламін (laminam) не можна ні з чим сплутати.

Kerlite Buxy на кухні

Плити Kerlite Buxy прекрасно підходять для обробки вашої кухні. Цей матеріал має дивовижні антибактеріальними властивостями. Поклавши плити Керліт (Kerlite) на підлогу, на стіни, виготовивши з Керліта меблі, включаючи стільницю, ви не будете знати проблем з його очищенням.

Плити Керліт, як і Ламін, мають абсолютно гладку і рівну поверхню, будь-який бруд відмінно змивається. Точне різання Керліт і вдосконалений клей дозволяють робити укладку за безшовною технологією.

Kerlite Buxy у ванній кімнаті

Ванна кімната це особливе приміщення з підвищеними вимогами до надійності плитки і текстурі. Тут як найкраще підходить Kerlite. Підвищена вологість повітря, небезпека виникнення грибка і поширення бактерій, всі ці проблеми не будуть вас стосуватися, якщо ви виберете Керліт для вашої ванної або кухні, виконавши з Керліта стільницю і фасад. Ламін (laminam) також прекрасно підходить для облицювання ванної кімнати.